main_bg

De behandeling

Aromatic Beauty Touch was één van de eerste gezichtsbehandelingen van [ comfort zone ], bijna 20 jaar geleden ontwikkeld en gebaseerd op de producten met de kalmerende huisgeur van [ comfort zone ] en Room for Beauty.

De producten uit het Tranquillity systeem intensiveren  door hun specifieke eigenschappen het anti-stress effect.

Het tranquillity welkomstritueel zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. Tranquillity, de huisgeur van [comfort zone], bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals Palmarosa en sinaasappel, die zorgen voor ontspanning en rust.

We beginnen in deze bijzondere behandeling natuurlijk ook met ons speciale tranquillity welkomstritueel, hierna volgt een speciale massage met bolletjes van echte Jade-steen, voor extra ontspanning en een meteen een betere doorbloeding van de huid, waardoor alle volgende producten nog beter worden opgenomen. Vervolgens een reiniging die masserend uitgevoerd wordt. Daarna een scrub of peeling en dan een uitgebreide gelaatsmassage waarbij we ook de nek en schouders meenemen. Tijdens het masker ontvangt u een arm- en korte voetmassage. De volledige dagverzorging als afsluiting van deze opfleurende behandeling met o.a. de Tranquillity Face Cream en overige producten aangepast aan uw huidconditie.

Er wordt afgesloten met een volledige dagverzorging afgestemd op uw huidconditie. Deze behandeling is perfect voor mensen met slaap- en concentratieproblemen door stress ven voor de huidconditie die vochtarm is en extra voeding nodig heeft.

Genieten van
deze behandeling?

Gebruikte productlijnen