main_bg

De behandeling

Een biologische, voedende anti-aging gelaats-behandeling. Een verantwoorde keuze geschikt voor elke huid. Voor extra DNA bescherming. Absoluut bijzonder is deze verfijnde geur en de buitengewoon zachte structuur ! Wij behandelen u met een cremige milk, een zachte verzorgende scrub-gommage met jojobawas-bolletjes. Tijdens het vol en romig creme masker krijgt u een amr-hand-massage met een zachte massage olie. De behandeling wordt afgesloten met een volle dagcreme en oog-lipverzorging.

De Sacred Nature is één van de [ essence ] behandelingen.

In deze 'natuurlijke' behandeling worden de unieke producten uit de Sacred Nature lijn gebruikt. Deze bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine en synthetische geur- en kleurstoffen. Hiermee voldoen ze ruimschoots aan de strikte eisen van Ecocert. Een gedeelte van de opbrengst gaat tevens naar herbebossingsprojecten.Sacred nature ofwel heilige natuur. Een behandeling met 99% tot 100% natuurlijke ingrediënten en tot 45% biologisch. Sacred nature producten zijn bestempeld met het ECOCERT keurmerk. 

Het tranquillity welkomstritueel zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. Tranquillity, de huisgeur van [comfort zone], bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals Palmarosa en sinaasappel, die zorgen voor ontspanning en rust. Bij een Sacred Nature behandeling kiezen wij er soms voor de Tranquillity te vervangen door de heerlijke natuurgeur van de Sacred Nature Olie.

 

 

Genieten van
deze behandeling?

Gebruikte productlijnen