main_bg

Over Marina Walzberg

Met liefde en aandacht voor mensen maak ik ze graag mooier. Uiterlijk en innerlijk wil ik mijn klanten graag een goed gevoel geven, zowel tijdens bijvoorbeeld een massage of als ze zichzelf in de spiegel zien na een (make-up) behandeling. Passie en enthousiamse voor het voeren van een eigen salon en het vak schoonheidsspecialiste zijn een deel van mij geworden en [ comfort zone ] ondersteunt mij daarbij door zijn filosofie en mogelijkheden.

Na twintig jaar visagie en haarmode mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste bij het gerenommeerde 'Instituut Dangremond' gevolgd. Daarna ben ik al snel begonnen met een eigen praktijk. De eerste drie jaar in het Westeinde, daarna 7 jaar in de Theresiastsraat en sinds april 2012 in deze prachtige omgeving in de Stevinstraat. In de schoonheids- en wellness salon 'Room for Beauty' sta ik klaar om mijn klanten te ontvangen in deze moderne en uitnodigende open ruimte.

Room for Beauty viert dubbel feest in 2012; naast het 10-jarig bestaan van mijn salon is de huidige mooie locatie de vervulling van mijn droomwens en een bekroning op mijn jarenlange werk en ambitie. 

Op deze nieuwe locatie kan ik al mijn ideeën over hoe klanten in de watten te leggen waarmaken. Dit sluit volledig aan mijn passie om mensen mooier te maken, van binnen én van buiten. Ik ben meer dan 25 jaar actief als visagiste en vindt sinds 12 jaar de rust en toewijding in de huidverzorging. Hier kan ik in een comfortabele en ontspannen sfeer werken aan de beleving van heerlijke lichaams- en gezichtsbehandelingen. 

Ik verplaats me graag in mannen en vrouwen die zichzelf de tijd en ruimte gunnen voor ontspanning en een goede huidverzorging. Omdat veel mensen een druk bestaan leiden en tijd dus een schaars goed is, is het des te belangrijker is het om goede een product- en behandelkeuze te maken. Ik geef graag een duidelijk, kort of uitgebreid, maar begrijpbaar advies waar mijn klanten mee uit de voeten kunnen en waar ze thuis verder van kunnen genieten. Als het ware geef ik zo een stukje wellness mee naar huis.

Ook mijn oorsprokellijke vak, visagie, kan ik hier nog naar hartelust uitvoeren in een klein maar fijn make-up hoekje. 'Oude liefde roest niet'.....

Ik nodig u van harte uit om kennis te maken in deze 'ruimte voor schoonheid'.