main_bg

Room for Beauty

Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen. Het aanbod is zeer uiteenlopend; van 'noodzakelijk' onderhoud tot heerlijke wellness treatments in al zijn varianten. 

In onze sfeervolle ruimte worden de behandelingen met passie, gevoel voor schoonheid en traditie, uitgevoerd en beleefd. Al onze gelaatsbehandelingen worden zonder apparatuur en zoveel mogelijk masserend uitgevoerd, om zodoende de echte aandacht te voelen en het gevoel van welbehagen wat dat teweeg brengt. 

Natuurlijk bekijken wij uw huidconditie eerst voordat wij u een behandeling adviseren. Maar u kunt ook een uitgebreider behandelplan nodig hebben, dan is het wenselijk er een uitgebreider intake gesprek aan vooraf te laten gaan.  Een compleet intake-gesprek met behandelplan kan al ingepland worden bij een 'Beauty Moment' , maar natuurlijk ook bij een langere behandeling. 

Ook de meer praktische behandelingen zoals bijvoorbeeld harsen en verven worden met zorg en aandacht uitgevoerd, alle met [ comfort zone ] producten. 

Voor de make-up behandelingen werken wij met Visign, een professioneel merk met hoogwaardige pigmenten en een uitgebreid assortiment in kleuren en materialen.

Bekijk de [ comfort zone ] producten die wij in onze behandelingen gebruiken.

  • Prod-group - Facezone
  • Prod-group - Bodyzone